Fereastra Cora – Trăinicie. Plus economie.

Usi armonica (pliant-culisante)

Fereastra Cora, producator de tamplarie PVC, va propune on line mai multe tipuri de usi : glisante, de exterior si usi pliant-culisante. Usile pliant-culisante sunt solutia ideala pentru deschiderile generoase catre terasele si gradinile dumneavoastra.

 

Usi pliant-culisante – caracteristici si avantaje

 

Feronerie pliant-culisanta G.U-922/ G.U-822 pe sine

Sina de pardoseala preia greutate usii si o transfera in siguranta podelei. Functionarea in conditii de siguranta este intotdeauna asigurata indiferent de stabilitatea oferita usii de fixarea ei in plafon (depinde de structura constructiei, ex. streasina serelor).

Feroneria pliant-culisanta G.U-925 / G.U-825 cu sina superioara

Plafonul cu sarcina mare sau cu streasinile solide permit fixarea stabila a sinei. In interior acest tip de feronerie poate fi folosita optional cu flush floor guide – fara prag- si datorita acestui aspect este in special potrivita pentru persoane cu handicap si pentru persoane care folosesc scaunul cu rotile.

Usi pliant-culisante – Functiile de pliere

  • Cand sunt deschise usile pliante sunt impinse lateral formand un ansamblu de dimensiuni reduse
  • Canatul de trecere batant sau oscilo-batant poate fi actionat cu usurinta independent de cele pliante.Canatul oscilo-batant ofera o ventilare aditionala si asigura in pozitie batanta

 

Usi pliant-culisante – actionare comfortabila

  • Dispozitivul de ghidare cu 2 role si 4 roti ofera o functionare usoara a canatului pliant.
  • Feroneria culisant-plianta oferita de G.U sunt usor de actionat cu o singura mana cu ajutorul manerului care se roteste
  • Optional canatul de trecere poate fi echipat cu mecanisme de inchidere si cu manere pentru a putea fi actional pe ambele parti

Dispozitivul de ghidare si rotile de actionare ajustabile

Feronerie adaptabila la diferitele tipuri de profile

Dispozitivul de ghidare si rotile de actionare sunt ajustabile in functie de dimensiunile canatului. In felul acesta feroneria este adaptabila la diferitele sisteme de profile pvc .

Imbinare armonioasa

Canatul pliant are o grosime maxima de 900 mm (lemn/PVC) sau 1000 mm (aluminiu) si o greutate maxima de 80 kg acesta fiind produs din profile de fereste oscilo-batante. Rezultatul este o imbinare armonioasa a ferestrelor si usilor indiferent de varietatea constructiilor.

Izolare termica si fonica, protectie impotriva coroziunii

  • Garnitura externa asigura o impermeabilitate ridicata cat si o izolare termica si fonica
  • Protectie optima impotriva coroziunii datorita tratarii suprafetelor cu ferGUard*silver