Fereastra Cora – Trăinicie. Plus economie.

Experienta noastra in confectionarea usilor termopan PVC este una de 10 ani.

Usile termopan pot avea variante constructive diferite. Se folosesc in general pentru inchiderile exterioare ale cladirilor si teraselor acestora si au ca si caracteristici principale: durabilitatea, fiabilitatea si gradul sporit de siguranta.

La confectionarea usilor PVC se tine intotdeauna cont, pe linga precizia in executare, data de automatizarea si controlul productiei, si de calitatea materialelor folosite.

Usile termopan au avantajul inchiderii multipunct. Aceasta realizeaza atat o presiune constanta pe garnitura cat si o excelenta inchidere prin transmiterea din butuc sau miner a miscarii de blocare a punctelor de inchidere.

Balamalele folosite sunt de maxima importanta, realizind un numar de cicluri de inchis-deschis suficient de mare (cca. 25000) fac ca durata de viata a unei usi sa fie sporita (cca. 30 ani). Acestea permit reglarea pe cele trei axe de coordonate, realizind atat pozitionarea corecta a foii de usa pe rama, cat si presiunea pe garnitura.

Butucul de inchidere poate fi cu cheie personalizata (unica) si de asemenea, poate fi realizat din materiale antigaurire.

Pragul clasic folosit in dotarea usilor termopan PVC este realizat din aluminiu cu rupere termica ce inchide perfect pe garnitura EPDM a cercevelei.