Fereastra Cora – Trăinicie. Plus economie.

Sunteti interesat de oferta noastra de rulouri? Descoperiti toate avantajele si argumentele in favoarea achizitionarii unor astfel de produse

Avantaje

Rulourile exterioare satisfac toate exigentele legate de confortul locuintei. Ofera protectie eficienta impotriva soarelui si a privirilor nedorite. Acestea asigura un plus de racoare vara, iar iarna constituie o importanta bariera termica pentru mentinerea caldurii.

Puteti opta si pentru plase de protectie impotriva insectelor, plase ce pot fi integrate in rulouri sau introduse ulterior. Montarea acestora se poate face si independent de montarea rulourilor exterioare in variantele rama fixa sau mobila.

Detalii tehnice

Elegante şi utile, rulourile din aluminiu au lamelele umplute cu spumă poliuretanică, fapt care realizeaza o bună izolare termică şi fonică. Ele pot fi dotate cu yală sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel protecţia antiefracţie. La cerere, rulourile exterioare pot avea acţionare manuală (cu panglica sau manivela) sau un motor cu telecomandă.

Disponibile într-o gama variata de culori, acestea pot fi cu carcasa pătrată sau rotundă. În cazul rulourilor cu carcasă rotundă, pe ghidaje este aplicat un profil rotunjit cu rol estetic. Datorita gradului inalt de finisare, rulourile exterioare constituie combinaţia perfectă între util şi estetic.