Fereastra Cora – Trăinicie. Plus economie.

Fereastra Cora, producator de tamplarie termopan va propune 3 sisteme de profile pvc la preturi extrem de avantajoase:

Sistemul de profile PVC cu 3 camere izolatoare 60mm

Sistemul de profile pvc cu 3 camere ofera optiuni de forma, dimensiune, modalitate de deschidere si culoare. Acesta este adecvat dotarii cu usi si ferestre de termopan atat a cladirilor moderne, cladirilor in stil rustic dar si cladirilor vechi la care se impune pastrarea stilului arhitectural….

Detalii

Sistemul de profile PVC cu 5 camere izolatoare 76mm

Sistemul de profile pvc cu 5 camere interioare este un sistem complet care permite realizarea tamplariei PVC care sa corespunda intru totul atat cerintelor de estetica dar si de izolatie termica…

Detalii

Sistemul de profile PVC cu 6 camere izolatoare 92mm

Dispunerea inteligenta a celor 6 camere si cele trei garnituri de etansare asigura o izolatie fonica si termica optima, o eficienta energetica sporita. Aceasta noua clasa de produse ofera specificatii termice remarcabile, orientate spre viitor…

Detalii

 

De asemenea, tipurile de tamplarie pvc ca si alte tipuri de tamplarie termopan pot fi impartite in functie de culoare :

  • alba
  • auriu
  • mahon
  • stejar inchis
  • nuc
  • stejar
  • stejar deschis

Acestea reprezinta cele mai cunoscute tipuri de tamplarie pvc imitatie lemn. Pentru orice alte tipuri de imitatie lemn exista posibilitatea ca tamplaria pvc sa poata fi infoliata la cerere, societatea noastra detinind utilaje de infoliere proprii.

La realizarea tamplariei din PVC se vor folosi numai materiale tip PVC dur a caror compozitie chimica va avea continut majoritar de cadmiu-zinc reciclabil,fiind astfel prietenoase cu mediul inconjurator (respectand standardul de mediu 14001).

Profilele folosite vor avea minim 3 camere de izolatie termica iar pentru usi minim 2 camere, latimea admisa fiind de 62 mm pentru un coeficient minim de transfer termic de 1,7 w/mp k. Armatura de otel zincat folosita va avea grosime minima de 1,5 mm,suruburile de fixare ale armaturii vor fi distantate la 35 cm.

Gradul minim de rezistenta la foc este C2,garniturile folosite sunt obligatoriu tip EPDM .Pentru ferestrele realizate din profile cu 6 camere,coeficientul de transfer termic realizat este de Ur= 1,1,w/mp K. Foarte important este ca sistemul de feronerie folosit sa fie unul consacrat (ex: SELVE,G-U,ROTO,etc),astfel incat schimbarea unei portiuni uzate chiar si dupa iesirea din garantie (avand in vedere durata mare de folosinta a unui astfel de produs) sa poata fi facuta cu usurinta,evitand riscul folosirii unor feronerii a caror durata de viata este efemera.

De asemenea,de mare importanta este executarea montajului de catre personal calificat,cea mai buna fereastra fiind lipsita de valoare daca este montata necorespunzator.