Fereastra Cora – Trăinicie. Plus economie.

  • Albul strălucitor unic este calitatea mărcii SALAMANDER şi face diferenţa în domeniul ferestrelor. STREAMLINE impresionează prin designul distinctiv, jocul de forme şi tehnologia incorporata care îmbunatateste semnificativ confortul vieţii.
  • Linia modernă a formelor, în pas cu noile tehnologii de design exterior, adaugă un plus de valoare clădirilor şi o eleganţă fără vârstă.
  • DIVERSITATE – acoperirea cu folii într-o paletă larga de nuanţe permite obţinerea unor soluţii decorative, adaptate oricăror tonuri arhitecturale.

Fereastra Cora, în conformitate cu standardul (SR) EN 14351-1+A1:2010, obţine în condiţii de laborator pentru etanşeitate la apă – clasa 4, pentru permeabilitate la aer – clasa 4, pentru încărcare dată de vânt – clasa C5/B5. Adâncimea mare de construcţie (76 mm) permite folosirea triplei vitrări (geam triplu 44 mm), obţinându-se coeficienţi de izolare termică redutabili de până la 0,85 W/m2k şi o înaltă protecţie fonică de până la 47 dB.

 

  • Adâncime constructivă: 7.6 cm
  • 2 garnituri EPDM
  • Armare OL zincat 1,5 mm

Sistemul de profile cu 5/7 camere interioare, prevazut cu doua garnituri de etansare si o adancime de constructie de 76 mm.
Fereastra Salamander Streamline se preteaza la constructii de gabarit mai mare, unde proiectantul solicita standarde de rigidizare sporite sau pentru constructii cu estetica deosebita.

Este indicata a se folosi atat in renovarea caselor unde se impune pastrarea stilului arhitectural, rustic prin folosirea variantelor de profil ce imita lemnul veritabil, cat si la constructia caselor noi, moderne, putindu-se realiza o sinteza ideala intre estetic si functional.
Fereastra Salamander Streamline se remarca prin design-ul profilului usor arcuit, prin durabilitate, rezistenta la intemperii, intretinere usoara, dupa ani si ani de zile prezentindu-se drept cea mai frumoasa fereastra.

Frumusetea functionala, ca masura a tuturor lucrurilor bine facute, isi gaseste pe deplin atributele in Fereastra Salamander Streamline, prin folosirea unor sisteme de feronerie de siguranta sporita si a profilului design,asigurandu-se in acelasi timp o exploatare usoara si o estetica deosebita. Folosirea optionala a geamului termoizolator cu tripla vitrare cu insertie de argon si o adincime de 32mm, realizat prin tehnologie Lenhard-Bystronic, impreuna cu profilul pentacameral, face din Fereastra Salamander Streamline o constructie ce lasa frigul si zgomotul afara si pastreaza caldura si intimitatea.

Acest produs se adreseaza cu precadere antreprenorilor in constructii, arhitectilor, profesionistilor in general, intrucat respecta cu strictete normele IFT Rosenheim.