Fereastra Cora – Trăinicie. Plus economie.

Ferestre termopan la preturi extrem de avantajoase

  Orice casa incepe cu o schita si cu prima caramida. Pentru casa ta mizezi pe profesionalismul arhitectului, pe calitatea materialelor de constructie si pe cele mai avantajoase preturi. Ferestrele de termopan Cora inseamna calitate exceptionala, tehnica inovatoare si nenumarate posibilitati de design, influentind hotaritor aspectul cladirilor reprezentind elementul clasic de stil al fatadei. Fereastra Cora va ofera patru tipuri de ferestre termopan. Afla detalii despre fiecare dand click pe tipul care va intereseaza: 

Cora 3K

Sistemul clasic de profil design cu latimea de 60 mm are o linie atractiva, aspect exterior placut, oferit de armonia proportiilor dintre toc si cercevea si contururile exterioare rotunjite.

Salamander Design 3D

Cu o adancime mare de constructie (76 mm) Salamander Design 3D are un efect vizual unicdat de imbinarea formelorrotunjite cu liniile drepte.

Salamander Streamline

Streamline impresioneaza prin designul distinctiv, jocul de forme si tehnologia incorporata care imbunatateste semnificativ confortul vietii.

Salamander BluEvolution

Nu doriti sa face compromisuri atunci cand vine vorba de confortul casei si eficienta energetica. Nici nu trebuie – le puteti avea pe amanadoua.