Fereastra Cora – Trăinicie. Plus economie.

EFICIENTA ENERGETICA A FERESTRELOR  CORA

Cladirea este considerata ca un organism intr-o evolutie continua, care in timpul ,,vietii,, ei trebuie tratata, reabilitata si modernizata pentru a corespunde exigentelor stabilite de utilizator. De mare actualitate sunt analizele si interventiile legate de economia de energie in conditiile asigurarii unor conditii de confort corespunzatoare. Acest aspect a fost denumit eficientizarea energetica a cladirii.In paralel cu reducerea necesarului de energie, se realizeaza doua obiective importante ale dezvoltarii durabile, si anume, economia de resurse primare si reducerea emisiilor poluante im mediul inconjurator.


Calitatea Ferestrei CORA este ceea ce o diferentiaza de celelalate ferestre . “Fereastra Cora” este in fond prima fereastra din Romania a carei calitate este recunoscuta international prin aplicarea marcii CE. Calitatea este cel mai important atribut care vine din multi ani de experienta; este cel mai important lucru legat de confortul si linistea ta.

Dobandirea eficientei energetice. Avantajele ferestrelor CORA

 

1. Adancimea profilului. Ferestrele CORA folosesc profile cu o adancime mare pana la 92 mm, unde infiltrarea aerului este foarte redusa oferind o valoare termica foarte ridicata. Forta profilului creeaza o barierea etansa, impermeabila la aer.

2. Rama distantier. Este mai adanca innauntrul cercevelei decat la celelale ferestre, reducand pierderile de caldura si crescand temperatura din interiorul geamului termoizolant. Gazul dintre foile de geam este izolatia dv.

3. Geamul termizolant. Eficienta energetica creste in functie de numarul foilor de geam, tipul lor si de gazul folosit in interiorul cavitatii geamului termoizolant