Fereastra Cora – Trăinicie. Plus economie.

Fereastra Cora SRL reprezinta experienta de peste 25 ani in fabricarea ferestrelor si usilor-ferestre din PVC echipate cu geam termopan.


Cu o capacitate de productie de circa 300 unitati pe schimb, Fereastra Cora este unul din principalii furnizori romani din domeniu.


De la ferestre economice pana la ferestre cu un grad inalt de izolare termica si acustica, Fereastra Cora acorda aceeasi atentie calitatii pe parcursul intregului proces de productie, avand implementat controlul productiei in fabrica, respectand cu strictete standardele europene armonizate in domeniul calitatii materialelor de constructie. In acest sens, marcajul CE reprezinta simbolul ce da dreptul produselor Fereastra Cora sa circule pe piata europeana.

In ultimii doi ani, Fereastra Cora vinde cu succes si pe piata Europei Occidentale, fiind adaptata cerintelor acesteia.

Fereastra Cora, prin certificarile sale si ale partenerilor, are dreptul de a aplica marcajul CE, in calitate – de furnizor pentru tamplarie PVC cu geam termopan adaptata conditiilor climaterice din Romania.

Oferta noastra de colaborare este conceputa in sprijinul realizarii impreuna cu anteprenori si constructori, a contextului optim, pentru derularea contractelor de antreprenoriat in constructii ce au in componenta lor tamplarie termoizolatoare. In acest sens, printr-o potentiala relatie contractuala, va putem pune la dispozitie toate certificarile necesare.

Am vizat 7 aspecte care ni se par a fi cele mai importante in colaborarea cu firmele de constructii sau cu cele care dezvolta proiecte de constructii de locuinte:

  • Capacitate de productie mare: Firma noastra poate executa in termen de maxim 7 zile comenzi de pana la 500 ferestre/usi;
  • Diversitate: Indiferent daca solicitarea dumneavoastra este indreptata spre 3, 5 sau 6 camere,indiferent daca sectiunea profilului este dreapta sau design.
  • Calitate: de retinut ca Fereastra Cora este un brand autentic romanesc inregistrat cu marcajul CE
  • Pret: Productia de 300.000 mp anual permite reducerea costurilor de fabricatie pentru a oferi cele mai atractive preturi.
  • Capacitate de transport: productia realizata poate fi transportata in conditiile cele mai bune si in timp util de o flota proprie,oriunde in Romania (si nu numai);
  • Capacitate de montaj: 15 echipe proprii,bine pregatite profesional si cu experienta sunt gata sa satisfaca in cel mai scurt timp cele mai exigente conditii impuse de standardele europene in vigoare;
  • Asigurarea calitatii, a garantiei si post-garantiei

Orice lucrare,indiferent de valoarea acesteia este urmata de certificate de garantie si de calitate.

Ne asumam obligatia,ca si dupa expirarea perioadei de garantie de 5 ani sa punem la dispozitia clientilor nostri un serviciu post-garantie flexibil